ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ, кафедра вікової та педагогічної психології вітає вас із завершенням невимовно важкого навчального року

Настав час для перепочинку та відновлення особистісного ресурсу, час для збагачення новими знаннями й різнобічним життєвим досвідом. Хай відпочинок стане запорукою вашої якісної професійної праці у новому навчальному році, допоможе вам у створенні новітнього освітнього простору для нашого студентства.
І оскільки, у професії викладача, так важливо завжди відчувати зворотній зв’язок, хочемо передати вам музичний дарунок від тих, заради кого ви і працюєте - від наших студентів. Хай романтична пісня Френка Сінатри «Незнайомці вночі», у виконанні студента першого курсу Лева ЄГОРОВА подарує вам приємні відчуття, бо ж виконується вона саме для вас, виконується із теплотою і щирістю, визнанням і вдячністю, старанням і відповідальністю.
ТОЖ БЛАГОПОЛУЧЧЯ ВАМ І СПОКОЮ, НАШІ ДОРОГІ КОЛЕГИ.
Велика вдячність Леву за душевний відгук, вміння і бажання дарувати радість, спрямовувати свою працю і талант на благо інших. Особисто від себе хочу відзначити, що саме такі студенти як Лев і його однокурсники, навіть попри війну, допомогають зберігати відчуття задоволення від професійного життя.
Зичимо усім викладачам РДГУ Безпеки, Віри у Перемогу та нових зустрічей із здібними та емпатійними студентами.
За дорученням колективу кафедри вікової та педагогічної психології проф. Валентина Безлюдна.
 
© 2024 Психологія