Науково-практична конференція «Діалектика травми. Можливість говорити про невимовне»

Гарним завершенням Тижня психології стало проведення науково-практичної конференції «Діалектика травми. Можливість говорити про невимовне». Її організаторами виступили Львівський інститут ментального здоров’я, Рівненська філія УСП та психолого-природничий факультет РДГУ.
Головними спікерами конференції були Олександр Фільц, президент Української спілки психотерапевтів, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри психіатрії та психотерапії факультету післядипломної освіти ЛНМУ ім. Данила Галицького, та Олег Березюк, лікар-психіатр, психотерапевт, супервізор УСП, український політик.

Питання, що піднімалися на конференції стосувалися впливу травми на організм людини та її психічне здоров’я, питання ПТРС, його симптоми та феномени переходу до посттравматичного росту. Традиційно друга частина конференції була присвячена обміну досвідом між фахівцями на майстер-класах та воркшопах, які предствили члени УСП.

На завершення конференції була проведена велика психотерапевтична група, під час якої учасники давали зворотній зв’язок та ділилися враженнями від участі у заході.

Ми висловлюємо щиру вдячність організаторам конференції, її спікерам, учасникам та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

 

© 2024 Психологія