Звіти здобувачів ступеня PhD за спеціальністю 053 «Психологія»

Відповідальною подією у житті кожного аспіранта є звіт про виконання річного індивідуального плану проходження освітньої та наукової складової ОНП.
24.05.22р. на розширеному засіданні кафедри вікової та педагогічної психології було заслухано і обговорено звіти здобувачів ступеня PhD за спеціальністю 053 «Психологія». У обговоренні взяли участь наукові керівники аспірантів (доктори психол. наук, професори Роман Павелків, Наталія Корчакова, Наталія Михальчук), декан психолого-природничого факультету, доктор психол. наук Віталій Павелків; члени кафедри (доктор психол. наук Олена Немеш; кандидати психол. наук Ольга Созонюк, Лариса Кулакова, Іванна Хомич, Тетяна Березюк, Руслан Кулаков; кандидат пед. наук Валентина Безлюдна; випускниця аспірантури, доктор філософії за спец. «Психологія» Анастасія Широких. У процесі обговорення було не лише підсумовано працю аспірантів, а й обговорені плани їх подальшої навчальної та наукової діяльності.
Здобувачі ступеня PhD мали можливість поділитися своїми думками щодо реалізації ОНП «Психологія» та висловити побажання щодо її удосконалення. Гарант ОНП «Психологія» підтримав думку аспірантів щодо оновлення змістового компоненту викладання навчальних дисциплін у 2022-2023н.р. із урахуванням соціальної, політичної та економічної ситуації в країні, зумовлених війною.

© 2024 Психологія