ПОКАЗОВО І ЗВОРУШЛИВО!

Сьогодні погляди всіх українців прикуті до наших ЗСУ. Пишаємося. Безмежно віримо. Чекаємо з Перемогою. Молимося за кожного. Саме дякуючи нашим воїнам країна продовжує жити. Та надзвичайно важливо, що і в тилу відбуваються процеси, які підтверджують духовність і силу нашого народу, його стійкість і чистоту. Маленький штрих.
Початок 2022 р. кафедра вікової та педагогічної психології (зав. каф. проф. Роман Павелків) зустріла з цікавим науковим доробком - підготовкою колективної монографії, яка підсумувала творчу співпрацю РДГУ із науковцями чотирьох ЗВО-партнерів. У роботі знайшли відображення цікаві матеріали з питань психологічного благополуччя особистості, медіапсихологічної та комунікативної компетентності, розвитку асертивності та творчості особистості. У лютневі дні робота була передана у одне із київських видавництв - «Центр учбової літератури». А далі війна. Бої. Руйнування. Жахіття. Тож вихід наукової монографії у понівеченому Києві є досить показовим. Український народ не зламати.
Головний редактор видання проф. Наталія Корчакова та творчий колектив авторів висловлює щиру вдячність видавництву «Центр учбової літератури» у особі Богдана Сладкевича за високу професійність, відданість своїй справі, відповідальність та стійкість. Бажаємо подальшого розквіту підприємству. Україна переможе!

© 2024 Психологія