30 Нобелівських лауреатів проведуть безкоштовні онлайн-лекції для українців!

"Лишень уявіть – учені зі світовим ім’ям щодня розповідатимуть українським школярам, студентам та, власне, усім, хто цікавиться наукою, про останні вражаючі відкриття", – зазначила Олена Зеленська у своєму Телеграм-каналі (https://t.me/FirstLadyOfUkraine).

Щоб долучитись, оберіть цікаву вам тему на платформі "Лекції майбутнього" (https://man.gov.ua/online-projects/lekciyi-majbutnsogo). Частина лекцій уже доступна онлайн, більшість тем – інновації у фізиці, хімії, інженерії. Однак є й теми, що надзвичайно важливі для громадського сектору.

13 травня запланована лекція Ширін Ебаді, яка нагороджена Нобелівською премією миру 2003 року за приголомшливі й новаторські зусилля у сфері прав людини, особливо жінок, дітей і біженців. Тема: "Ukraine, democracy, United nation and security council".

"Дякую за цю фантастичну можливість Малій академії наук України та Посольству України в США. Упевнена, що ініціатива надихне талановитих українських дітей захоплюватись наукою та у майбутньому мати успішну кар’єру винахідників й науковців", – підкреслила перша леді України.

© 2024 Психологія