СПРОБУВАТИ ВАРТО. ЕФЕКТ ЧУДОВИЙ!

На майстер класі «Музичний супровід у казкотерапії» апробували зі студентами ідею поєднання авторських психотерапевтичних казок із музичним контентом. Результати тішать – змінюється як сприйняття творів, так і творчий потенціал студентства. Для роботи використали казки, підготовлені студентами психолого-природничого і педагогічного факультетів для роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку у період війни. (Знайти ці студентські напрацювання можна у випусках «Студентського дайджесту: збірник наукових матеріалів здобувачів вищої освіти РДГУ»
(випуск 5 - https://www.rshu.edu.ua/.../03_mol_nv/stud_digest_2022_5.pdf;
Готуючись до зустрічі, студенти обрали казки, які найбільше припали їм до душі, та спробували віднайти співзвучні їх змісту музичні твори Так, Богдан Доля поєднав казку «Два королівства» з музикою Тобі Фокса Undertale. Богдана Луцюк твір «Казка про добро і зло» - з піснею «I Miss You» співачки Мераї Кері.
Пошук дає результати. Саме він відкриває нові горизонти.
Щиро дякую вам, мої любі студенти за сумлінність, креативність та молодіжний оптимізм. Впевнена, що, у недалекому майбутньому, ви станете чудовими фахівцями.
 
© 2024 Психологія