Cтартував Тиждень психології

Сьогодні, 22 квітня 2024 року, на психолого-природничому факультеті стартував Тиждень психології.
На урочистому відкритті заходу з вітальними словами до присутніх звернулися в.о. ректора РДГУ Роман Павелків, доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри вікової та педагогічної психології, проректорка з наукової роботи ЦДУ імені Володимира Винниченка Ліля Клочек, докторка психологічних наук, професорка, голова Рівненського осередку УСП Тетяна Омельченко, докторка філософії з психології, психологиня, психотерапевтка, та Анатолій Воробйов, професор, завідувач кафедри загальної психології та психодіагностики.
Жваве обговорення глядачів викликали актуальні «живі картини» перформансу «Трикутник відносин» (координатор Олена Главінська).
Багато позитивних емоцій пережили учасники майстер-класу «Емоційний інтелект» (ведуча Еліна Главінська), інтерактивного тренінгу «Дім, в якому нам добре» (ведучі Тетяна Хаустова та Марина Павлюченко) та майстер-класу «Музичний супровід у казкотерапії» (ведуча Валентина Безлюдна)
Важливі і дуже актуальні знання та навички отримали учасники круглого стола «Кризові ресурсні стани особистості в умовах війни» (ведуча Людмила Назарець) та майстер-класу «Психологічні основи та принципи першої психологічної допомоги дітям в кризовій ситуації» (ведуча Олена Ставицька).
Щиро вдячні усім ведучим, учасникам першого дня Тижня психології за роботу і підтримку і, звичайно, ЗСУ за можливість працювати і розвиватися.
 

 

© 2024 Психологія