ЗУСТРІЧІ, ЩО ЗБАГАЧУЮТЬ.

16.02.24р. здобувачі ступеня PhD спеціальності «Психології» мали чудову можливість відвідати відкриту онлайн-лекцію від проєкту безкоштовної психологічної допомоги Mental Help кандидата медичних наук, членкині Української спілки психотерапевтів та Всеукраїнської асоціації індивідуальної психології Наталії ГРИНЬКО.
Проблема психологічного насилля, яка обговорювалася у ході лекції, викликала глибокий інтерес слухачів.
Пані Наталіє, висловлюємо щиру вдячність за надзвичайно цікаву і необхідну інформації, за вміння сфокусувати увагу на корекційно-розвивальних ідеях відновлення особистісного ресурсу жертв насилля.
Зустріч з вами - інтелектуальний і емоційний дарунок, який стимулює до набуття професійних знань та долучення до програм розвитку психологічної культури українського суспільства. Було цікаво, корисно, професійно. Успіхів вам, пані Наталіє!
Щиро дякуємо завідувачу кафедри теоретичної та консультативної психології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, доктору психологічних наук, професору Валентині Волошиній за організаційну підтримку нашої участі у важливому заході.
З повагою, аспіранти спеціальності «Психологія» РДГУ
 
 
© 2024 Психологія