Гостьова лекція американського психолога Кріс РАТІНЕР

Нещодавно (14.12.23р.), здобувачі степеня PhD та магістерської підготовки мали чудову можливість відвідати гостьову лекцію американського психолога Кріс РАТІНЕР, доктора філософії, ліцензованого клінічного психолога із штату Массачусетс, доцента кафедри психіатрії Школи медицини Університету Тафтса, Члена Бостонського психоаналітичного товариства. Ратінер - засновниця американської некомерційної організації психосоціальної допомоги Eyra (Psychosocial Assistance Eyra), яка займається відновленням психічного здоров'я жертв природних і антропогенних катастроф, вдосконаленням методів роботи з ними.
У ході лекції здобувачі вищої освіти отримали надзвичайно важливу інформацію щодо розробки та впровадження програм психологічного супроводу людей, що постраждали від психотравмуючих події. Доктор Ратінер поділилася досвідом роботи з людьми, що пережили катастрофи різного походження: теракт 11.09.2001 року у США, ураган Катріна, цунамі в Південній Азії, землетрус у Пакистані.
Зустріч стала можливою дякуючи творчій співпраці нашого факультету із психологічною спільнотою Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, з яким нещодавно ми підписали угоду про співпрацю. Щиро дякуємо організатору зустрічі, доктору психологічних наук, професору Валентині ВОЛОШИНІЙ за надану можливість об’єднати аспірантські спільноти двох вишів у єдиному інформаційному просторі ознайомлення з надзвичайно важливими для українського сьогодення надбаннями зарубіжної психологічної науки.
 
 
© 2024 Психологія