Кафедрою практичної психології та психотерапії була організована зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 053 "Психологія" з випускниками ППФ

Днями на психолого-природничому факультеті РДГУ кафедрою практичної психології та психотерапії, а саме доцентом кафедри Сторож Оленою була організована зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 053 "Психологія" з випускниками ППФ:
Андрієм та Анною Романиками - психологами, кандидатами у психоаналітики, членами УСП. На даний час Андрій та Анна працюють психологами проекту "Ucare" спрямованого на подолання наслідків військових дій у населення України.
Під час зустрічі обговорювали актуальні питання щодо покрокового становлення фахівця психолога і подальшого отримання психотерапевтичної освіти для професійної приватної практики, складності і перспективи практичної психології сьогодення. Фахівці-практики ділились досвідом специфіки роботи з військовослужбовцями.
Дана зустріч допомогла усім її учасникам пізнати і відкрити для себе особливості роботи практичного психолога як в державній установі, так і в приватній практиці.
 
© 2024 Психологія