Відбулась зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 053 Психологія з випускницею психолого-природничого факультету РДГУ Кузьменко Вікторією

17 жовтня 2023 року з ініціативи кафедри практичної психології та психотерапії, а саме доцента кафедри Сторож О.В. відбулась зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 053 Психологія з випускницею психолого-природничого факультету РДГУ Кузьменко Вікторією магістром психології, психологом, каністерапевтом, керівником громадської організації "Pets for people, People for pets" та її колегою Нагорною Анастасією педагогом, каністерапевтом, співзасновницею ГО «Р4Р».
Мета зустрічі ознайомити студентів з психологічними особливостями застосування каністерапії у роботі з дітьми, дорослими та військовослужбовцями ЗСУ". Каністерапія - це форма терапевтичного лікування, яка використовує взаємодію з тваринами, зокрема з собаками, для покращення фізичного і психологічного здоров'я людей.
Вдячні всім учасникам зустрічі за теплу атмосферу і змістовний діалог з гостями та їхнім помічником швейцарською вівчаркою Ройсом.
 
© 2024 Психологія