Гордимося нашими випускниками!

Цьогоріч команда госпіталю відвідала 62-гу щорічну наукову зустріч Міжнародного товариства спинного мозку (ISCoS 2023) у Шотландії.
Вперше в історії ISCoS спікером на конференції ISCoS групи спеціальних інтересів з психології виступила представниця України. Нею стала наша психологиня Надія Речун. Спільно з доктором Алістером Тігером вони презентували доповідь, щодо розбудови Національного центру реабілітації травм спинного мозку в умовах війни росії з Україною.
В межах 62-гої щорічної наукової зустрічі Міжнародного товариства спинного мозку Надії було присвоєно Стипендію з психології пам’яті професора Пола Кеннеді. Ця стипендія призначена для підтримки молодих фахівців у сфері психології, які працюють з травмами спинного мозку.
Отримані кошти підуть на підтримку професійного зростання Надії та здобуттю кваліфікації в напрямках:
- «Клінічний психолог»
- «Клінічна нейропсихологія: дитяча та доросла»
- «Сексологія: теорія і практика роботи».
Дякуємо команді Центру лікування та реабілітації наслідків нейротравми за натхнення та тотальну підтримку Надії, як молодого фахівця. Висловлюємо слова вдячності представникам World Health Organization (WHO) за цінний досвід та сприяння професійному зростанню наших фахівців, а також всім причетним до створення та реалізації Professor Paul Kennedy Award для психологів.
© 2024 Психологія