ПРИЄМНА НОВИНА

Старт навчального року співпав із отриманням документу, що підтверджує наше перше вагомого цьогорічне надбання (https://psuhologia.rshu.edu.ua/.../vitchyzn_kyyiv...).
Дякуючи ініціативі викладача освітнього компоненту «Сексологія», доктора психологічних наук, професора Наталії КОРЧАКОВОЇ підписана Договір про співпрацю з НАЦІОНАЛЬНИМ ІНСТИТУТОМ СЕКСОЛОГІЇ ТА СЕКСУАЛЬНОГО ЗДОРОВ'Я (м.Київ). Наш новий партнер – недержавний освітній заклад, який зосереджує свої зусилля на підготовці сексологів-практиків.
Основними завданнями Інституту є створення якісних освітніх проєктів, пов’язаних із людською сексуальністю та здоров’ям, котрі інтегрують досвід міжнародних сексологічних спільнот, відповідно до традицій української культури та спрямовані на розвиток української нації, її культури, науки та сім’ї. На сьогодні, в Інституті реалізуються три лінії спеціалізації:
  • «Українська Школа сексології» - теоретико-практичний та навчаючий проект;
  • «Школа статевого виховання» для бажаючих оволодіти методами із статевого виховання та здобути кваліфікаційний освітній рівень «Тренер зі статевого виховання».
  • Школа тренерів «INTIM WELLNESS», спрямована на оволодіння новою затребуваною спеціалізацією в сфері жіночого інтимного здоров’я та сексуальної культури.
Налагодження співпраці з Національним Інститутом сексології та сексуального здоров'я сприятиме покращенню якості навчання психологів у нашому ЗВО та їх долучення до наукових досліджень інтимної сфери людини.
Передаємо вітання нашим новим партнерам. Бажаємо творчих успіхів.
 
 
 
© 2024 Психологія