Співпраця з стейкхолдерами

Представляємо нашого колегу, відомого науковця і провідного ортопеда-травматолога Рівненщини, доктора медичних наук, професора кафедри біології, здоров'я людини та фізичної терапії РДГУ Піонтковського Валентина Костянтиновича.
Піонтковський Валентин Костянтинович – заступник директора КП ≪РОКЛ ім. Ю. Семенюка≫ з питань реформування медицини, Заслужений лікар України, голова правління ГО ≪Асоціація ортопедів-травматологів Рівненської області≫, член правління ГО ≪Асоціація ортопедів-травматологів України≫.
Постійний голова Екзаменаційної комісії зі встановлення відповідності рівня освітньої підготовки здобувачів вищої освіти до вимог освітньо-професійної програми «Фізична терапія» та присвоєння їм кваліфікації за освітнім рівнем «Бакалавр» на психолого природничому факультеті РДГУ.
Валентин Костянтинович відомий лікар-практик, який ділиться своїм цінним досвідом з вітчизняними і зарубіжними колегами, а також студентами з впровадження новітніх малоінвазивних методів лікування пацієнтів, що дає змогу значно скоротити період їхньої реабілітації та повернути до повноцінного життя!

 

© 2024 Психологія