Професія психолога

Професія психолога – дуже багатогранна, і дає безліч можливостей для розвитку і реалізації.
Один із напрямків – бізнес-тренерство, а саме – можливість проводити корпоративні тренінги для організацій, підприємств, установ. І, використовуючи психологічні знання, допомагати працівникам і управлінцям бути максимально ефективними в роботі.

До прикладу – один із запитів замовників. А саме – підвищення мотивації, профілактика професійного вигорання працівників однієї із бізнес-організацій Рівного.
І невеличкі рекомендації, на що звертати увагу, – по завершенню тренінгу:

  • На баланс в системі «робота-відпочинок». В нормі має бути і те, і інше. І в радість)
  • На інші сфери життя (сім'я/особисте життя, кар'єра, гроші, здоров'я, відпочинок, навчання/розвиток, духовність, оточення), і на те, чи немає в них проблемних моментів, які тягнуть з вас всі життєві сили. А ми думаємо, що втомлюємося на роботі
  • На своє тіло. А саме: його рух, тонус, включеність в життя, загалом стан здоров'я і енергії. Одним словом, ваші м’язи регулярно мають рухатись, а не тільки пересаджуватись з одного крісла в інше
  • Наявність гострих або хронічних психологічних конфліктів (зовнішніх чи внутрішніх), емоційних труднощів, стресу, токсичних людей в оточенні, постійних негативних емоцій і т.п.

Маючи подібний «букет», бути ефективним на роботі доволі складно. Тому важливо це вирішувати. І якомога швидше.

Подібні тренінги за кілька годин дають багато корисної інформації, позитивних емоцій, інструментів для самопідтримки і енергію згуртування.
А психологічна освіта і професія тренера – можливість бути затребуваним, реалізованим і допомагати малому та середньому бізнесу стрімко розвиватись.

 

© 2024 Психологія