Тиждень психології на психолого-природничому факультеті РДГУ

Інформативним та цікавим видався цьогорічний Тиждень психології, який уже вп’ятнадцяте проводився на психолого-природничому факультеті Рівненського державного гуманітарного університету з 24 по 28 квітня 2023 року.

  • Своїм досвідом вирішення актуальних психологічних проблем ділилися не лише викладачі випускових кафедр загальної психології та психодіагностики, вікової та педагогічної психології й практичної психології та психотерапії, а й здобувачі освітніх ступенів доктора філософії, магістра та бакалавра, які працюють волонтерами громадських організацій, кураторами грандових проектів з психологічної реабілітації військовослужбовців, надають психологічні послуги населенню.
  • Активно долучилися до участі у Тижні психології і випускники спеціальності, які працюють психологами не лише у закладах освіти, а й у інклюзивно-ресурному центрі, закладах пенітенціарної служби та ін.
  • Студентський актив психолого-природничого факультету щоденно зоорганізовував цікаві акції, квести, змагання для усіх його учасників. Було цікаво, насичено, різноманітно.
  • Оргкомітет Тижня психології вдячний ЗСУ за можливість виконати у повному об’ємі програму Тижня психології, познайомитися з новинками психологічної практики, розвинути потрібні для подальшої професійної діяльності компетенції.

Наближаємо Перемогу разом!

 

© 2024 Психологія