ПОМІРКУЙ (Завдання для студентів-психологів)

Любі студенти, спробуйте визначити психологічний механізм виникнення приємних емоцій у членів колективу у відповідь на визнання його досягнень та успіху. Для полегшення завдання додаємо ілюстрацію.
Нещодавно, в деканат психолого-природничого факультету надійшов лист-подяка від ректорату Уманського державного педагогічного університету імені П. Тичини науковцям, що очолюють та реалізують освітньо-наукові програми підготовки докторів філософії (PhD) за спеціальністю 011 «Освітні, педагогічні науки» (гарант програми – доктор педагогічних наук, професор О.Б.Петренко) та 053 «Психологія» (гарант програми – доктор психологічних наук, професор Н.В.Корчакова).
Адміністрація ЗВО-партнера також високо оцінила вклад у реалізацію програми внутрішньої академічної мобільності здобувачів вищої освіти за третім (освітньо-науковим) рівнем першого проректора університету, завідувача кафедри вікової та педагогічної психології, доктора психологічних наук, професора Р.В.Павелківа.
Можливість готувати спеціалістів рівня PhD – велике надбання психолого-природничого та педагогічного факультетів РДГУ, а спрямування на навчання у наш виш аспірантів із інших ЗВО – свідчення визнання якості та професіоналізму викладацького колективу, його плідної та наполегливої праці. Тож вітаємо професорсько-викладацький колектив, означених ОНП, з визнанням та бажаємо успішного подальшого навчання й здійснення наукових пошуків аспірантам Уманського державного педагогічного університету імені П. Тичини Олені Андрусик та Олександру Підгорному.
 
 
© 2024 Психологія