СТУДЕНТАМ БУДЕ У КОГО І ЧОМУ ВЧИТИСЯ

Стартувала друга хвиля вступу до магістратури (до 17 жовтня). Для сотень українських юнаків і юнок з’явилася додаткова можливість поповнити ряди студентства, продовжити навчання в університеті.
Та вчаться не лише студенти. Як свідчить досвід кафедри вікової та педагогічної психології, попри війну, викладачі активно готуються до зустрічі з талановитою молоддю. Вони долучаються до різних навчальних програм, що реалізуються як в Україні, так і за кордоном.
Зокрема, доктор психологічних наук Наталя Корчакова, пройшла річний курс навчання з питань сексології. Днями, після успішного проходження навчальних модулів, вона була прийнята до лав громадської організації «Асоціація сексологів та сексотерапевтів України».

Кандидат психологічних наук, доцент Вікторія Назаревич отримувала нові знання у процесі навчання за програмою «Хібукі, терапія в дитячій травмі», організованої за сприянням Міністерства міжнародних відносин Ізраїлю.

Кандидат психологічних наук Тетяна Березюк на сьогодні проходить навчання у польському виші (Wyższa Szkoła Teologiczno-Społeczna w Warszawie) за напрямком «Кризова терапія».
Здобувач освітнього ступеня «доктор філософії» за спеціальністю «Психологія» Галина Луцик пройшла півторарічний курс підвищення кваліфікації «Арттерапія як метод психологічної допомоги» у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

Кандидати психологічних наук Іванна Хомич завершила програму професійного навчання тренерської майстерності «Школа сучасної терапії».
Тож принцип «Навчання впродовж життя» є одним із центральних у життєдіяльності кафедри та яскравим підтвердженням слів Оскара Уайльда «Жага до знань, це плід багатьох років навчання».
Тож любі абітурієнти,
запрошуємо вас до дружньої сім’ї психолого-природничого факультету. Вам буде у кого вчитися, щоб стати професіоналом.
Побажаємо успіхів колегам у їх наукових та навчальних пошуках, успішних стартів та результативних фінішів.

   

 

© 2024 Психологія