Угода про творчу співпрацю між кафедрою вікової та педагогічної психології РДГУ та Рівненською гімназією "Гармонія" Рівненської міської ради

Інтенсивні процеси реформування освітньої сфери в нашій країні вимагають об’єднання зусиль усієї когорти освітян, від науковців-теоретиків до педагогів-практиків.

На реалізацію цього завдання спрямовано угода про творчу співпрацю між кафедрою вікової та педагогічної психології Рівненського державного гуманітарного університету та Рівненською гімназією "Гармонія" Рівненської міської ради, яка була підписана 5 січня 2022 року.

Договір про співпрацю має на меті забезпечення психологічної підтримки та допомоги усім учасникам навчально-виховного процесу, шляхом гармонізації та об’єднання творчих зусиль вчителів, учнів та психологів. Співпраця між закладами слугуватиме джерелом новаторських ідей та основою впровадження новітніх технологій у навчально-виховний процес сучасного навчального закладу, яким є Рівненська гімназія "Гармонія".

Колектив кафедри вікової та педагогічної психології, очолюваний доктором психологічних наук, професором , першим проректором РДГУ Романом Павелківим, щиро вітає гімназистів та колег гімназії "Гармонія" з Новорічними святами та бажає успіхів у навчальній та педагогічній діяльності.

Цінуємо вашу працю, наші дорогі колеги, і покладаємо надію на плідну взаємовигідну співпрацю!

© 2024 Психологія