Життя цікаве, коли дієш!

Реалії сьогодення відкривають широкі можливості для особистісного зростання і самореалізації молоді, розкриття її творчого потенціалу, налагодження взаємодії із колегами із інших країн.

Одним із дієвих шляхів є участь молоді у Міжнародних наукових проєктах. Тож запрошуємо творчу молодь взяти участь у VІІ Міжнародній науково-практичній конференці0 молодих вчених, аспірантів та студентів "Соціально-психологічні технології розвитку особистості".

Захід організовується з ініціативи кафедри психології Херсонського державного університету та буде проведений 21 квітня 2022 року у онлайн форматі.

До організації конференції долучилися провідні наукові і освітні установи України, Узбекистану, Казахстану. Всі учасники отримають іменні сертифікати із відповідним реєстраційним номером та позначенням кількості годин/кредитів.

У рамках конференції буде також проведено аспірантський колоквіум; круглий стіл "Підготовка наукових кадрів: проблеми та перспективи"; конкурс наукових проектів, які за результатами відбору будуть відзначені дипломами.

За результатами конференції буде підготовлений збірник матеріалів (електронне видання). Також учасники конференції матимуть можливість опублікувати своє наукове повідомлення у 5 випуску "Студентського дайджеста : зб. матеріалів здобувачів вищої освіти".

Більш детальна інформацію шукайте за посиланням: https://bit.ly/32ihkuf

© 2024 Психологія