Міжнародна науково-практична конференція "Психологія життєвого простору сучасної молоді"

Шановні колеги, запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції "Психологія життєвого простору сучасної молоді", яка відбудеться 26–27 листопада 2021 року.

До участі у конференції запрошуються науковці, аспіранти, здобувачі, магістри, а також практикуючі психологи, педагоги, соціальні та медичні працівники.

Наукові повідомлення будуть опубліковані у збірнику наукових праць "Психологія: реальність і перспективи", що зареєстрований у переліку фахових видань України за напрямом 053 "Психологія" (категорія "Б"), а також індексується у наукометричних базах даних Index Copernicus, Google Scholar.

Умови участі у конференції:

  1. Для участі у конференції просимо до 25 листопада 2021 року направити на адресу оргкомітету електронною поштою на e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. наступні матеріали: заявку на участь у конференції (назва файлу "Іванов_заявка") та здійснити оплату організаційного внеску для часткового покриття організаційних витрат на проведення конференції (у т.ч. видання програми, друк сертифікату тощо) у розмірі 250 грн; надіслати копію квитанції про оплату оргвнеску (назва файлу "Іванов_оплата оргвнеску").
  2. Статті подаються до 25 листопада 2021 року на сайт збірника "Психологія: реальність і перспективи" https://prap.rv.ua/index.php/prap_rv/user/register через реєстраційну форму. Видання здійснюється за кошти авторів. Вартість однієї сторінки (повної/неповної) становить: 75 грн.

Детальна інформація, вимоги до оформлення статей та реквізити для сплати за посиланням – https://bit.ly/3nMlNvR

© 2024 Психологія