Захист кандидатської дисертації випускника аспірантури РДГУ Іванни Хомич

27 вересня в Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України відбулася важлива подія для викладачки кафедри вікової та педагогічної психології Іванна Хомич – захист дисертації на здобуття ступеня кандидата психологічних наук.

Висловлюємо щирі вітання та бажаємо розвитку на професійній і науковій ниві, натхнення та творчості, реалізації цілей та примноження знань й досвіду.

"Я безмежно вдячна своєму науковому керівнику професору Павелківу Роману Володимировичу, який підтримував мене у цій нелегкій справі; директору інституту психології імені Г.С. Костюка, академіку НАПН України Максименку Сергію Дмитровичу за надану можливість захисту дисертації в провідній вітчизняній науковій установі; своїм офіційним опонентам за доброзичливе ставлення; усім членам спеціалізованої вченої ради; викладачам кафедри вікової та педагогічної психології РДГУ та своїм рідним за віру і підтримку! Я безмежно вдячна долі, що поряд були люди, які ні на хвилину не сумнівалися в мені (на відміну від мене)", – зазначила Іванна Сергіївна.

Успіху у становленні та розвитку психологічної науки.

© 2024 Психологія