29 квітня 2024 року у відділі аспірантури та докторантури РДГУ відбулося звітування здобувачів третього рівня освіти (PhD)

29 квітня 2024 року у відділі аспірантури та докторантури РДГУ відбулося звітування здобувачів третього рівня освіти (PhD) спеціальності 053 Психологія першого року навчання щодо виконання індивідуальних навчальних планів та планів індивідуальної наукової роботи.
Аспіранти Володимир Паламарчук, Ігор Панащук, Дмитро Сидоркевич, Владислав Паламарчук презентували результати наукових досліджень відповідно до індивідуального плану, кількість публікацій, розповіли про участь у наукових конференціях різного рівня.
Наукові керівники професор Роман Павелків, доцент Руслан Кулаков позитивно відзначили навчально-наукову роботу аспірантів протягом звітного періоду та розповіли про перспективи подальшої діяльності.
Завідувачка аспірантури та докторантури Ірина Андрощук відзначила, що звіти аспірантів були заслухані та затверджені на засіданні кафедри вікової та педагогічної психології та Вченій раді психолого-природничого факультету.
Вітаємо аспірантів із успішним звітом та бажаємо подальших навчальних та наукових здобутків!
 

© 2024 Психологія