Провели заняття у Рівненському слідчому ізоляторі.

У рамках співпраці Рівненського державного гуманітарного університету з ДУ «Рівненський слідчий ізолятор» у вівторок 12 березня 2024 р. студенти груп ПП-21 та П-41 під керівництвом старшого викладача кафедри вікової та педагогічної психології Луцик Галини Олександрівни відвідали установу та взяли участь у практичному занятті «Методика роботи психолога з неповнолітніми правопорушниками».
Психологом відділу соціально-виховної та психологічної роботи Стельмах Ларисою Дмитрівною та старшим інспектором відділу соціально-виховної та психологічної роботи Кордонцем Вадимом Євгенійовичем було проведено семінар щодо особливостей роботи з неповнолітніми правопорушниками, продемонстровано практичні методи роботи з ними.
Психолог установи по роботі з персоналом Радисюк Яна Анатоліївна поділилась з майбутніми психологами практичним досвідом надання першої психологічної допомоги.
Студенти активно брали участь у дискусії, цікавились проблематикою. Тема бесіди була цікавою та актуальною в межах вивчення дисциплін «Робота з групами девіантних підлітків», «Юридична психологія».
Дякуємо керівництву та працівникам ДУ «Рівненський слідчий ізолятор» за можливість отримувати цінний практичний досвід та формувати фахові компетентності майбутніх психологів.
Далі буде ...
 

 

© 2024 Психологія