Майстер-клас «ОСОБЛИВОСТІ СУПРОВОДУ ВІЙСЬКОВИХ З ВАЖКИМИ ПОРАНЕННЯМИ І АМПУТАЦІЯМИ»

З душевним болем і величезною вдячністю залишали зустріч учасники майстер-класу «ОСОБЛИВОСТІ СУПРОВОДУ ВІЙСЬКОВИХ З ВАЖКИМИ ПОРАНЕННЯМИ І АМПУТАЦІЯМИ», що відбувся 12.03. 24 на психолого-природничому факультеті.
Своїм досвідом із майбутніми докторами філософії і магістрами-психологами поділилися практикуючі психологи та волонтери ГО «Центру підтримки Атлант» у Рівному та психолого-реабілітаційного центру «Рекавері».
У процесі зустрічі обговорювалися питання тонкощів діалогу з військовими (доповідачі - психолог Ольга Макарчук; волонтер Яремчук Юлія); особливості супроводу військових з важкими пораненнями і ампутаціями (психолог Тетяна Жемга); супровід і підтримка військових у лікарні (волонтер Людмила Зіборов); психологічна допомога військовим у процесі реабілітації (доповідач Наталія Панасюк).
Хочеться щиро подякувати психологиням і волонтеркам за ту відповідальну і надзвичайно складну роботу, яку вони взяли на свої плечі, за служіння великій ідеї збереження психічного здоров’я цвіту української нації – її захисників. Інформація, якою поділилися психологи і волонтери повинна стати надбанням кожного українця, оскільки нам необхідно навчитися жити у світі психотравмованих людей, цінувати, берегти і підтримувати кожного, хто докладає зусилля для захисту Батьківщини.
Слова особливої подяки організатору зустрічі, слухачу магістратури, волонтерці Людмилі Зіборов.
 

 

© 2024 Психологія