В єдності наша сила!

У переддень зими 2023 року наш факультет, і університет в цілому, розширили коло своїх партнерів. Були підписані три угоди про творчу співпрацю із Центральноукраїнським державним університетом імені Володимира Винниченка (м. Кропивницький) https://psuhologia.rshu.edu.ua/.../vitchyzn_kropyvnytsky.pdf та його підрозділами:
- факультетом педагогіки, психології та мистецтв (декан - доктор педагогічних наук, професор Ярослав Володимирович Галета) https://psuhologia.rshu.edu.ua/.../vitchyzn_kropyvnytsky...
- кафедрою психології та соціальної роботи (завідувач кафедри - доктор філософії PhD, кандидат психологічних наук, доцент Любов Ярославівна Галушко)
Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка – навчальний заклад із 100-річною історією. Він має широке визнання та авторитет серед студентства, педагогічної та наукової спільноти.
Першими спільними кроками стало проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток національної свідомості та національної ідентичності особистості у воєнний та повоєнний періоди» (29-30.11.23); спільна зустріч гарантів ОНП «Психологія» з підготовки професіоналів ступеня PhD, у якому брала участь доктор психологічних наук, професор, проректор з наукової роботи ЦДУ імені В. Винниченка Лілія КЛОЧЕК.
Колектив психолого-природничого факультету вітає своїх нових партнерів, викладачів і студентів Центральноукраїнського державного університету імені В. Винниченка, з Новим 2024 роком.
Працюємо спільно і злагоджено заради студентської молоді, української освіти і науки!
УСПІХІВ! МИРУ! ПЕРЕМОГИ!
 
 
© 2024 Психологія