«Талановиті та наповнені прагненням долучатись до усіх важливих, соціальних і благодійних проєктів та ініціатив».

«Талановиті та наповнені прагненням долучатись до усіх важливих, соціальних і благодійних проєктів та ініціатив». Так своїми враженнями поділився Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян після спілкування з Студентським парламентом Рівненського державного гуманітарного університету.
Чергову зустріч з очільником громади організували представники ініціативної групи молоді, які напередодні формування нового складу Молодіжної Ради Рівного прагнуть налагодити тісний та ефективний діалог з місцевою владою.
«Пріоритетним завданням сьогодення є створення для молоді належних умов для особистого і професійного розвитку.Будемо залучати найбільш активних і талановитих студентів до розробки муніципальних програм, спрямованих на підтримку молоді, сприятимемо у питанні стажування та працевлаштування кращих з них у муніципальних управліннях і департаментах. Адже їх енергія, їх світлий розум, їх прагнення творити краще майбутнє - надзвичайно потрібні»,- розповів Віктор Шакирзян.
«Принагідно, під час нашого спілкування з Віктором Володимировичем запросила студентів РДГУ долучитись до нашої ініціативної групи. Разом ми вже сформували та внесли правки до Положення про Молодіжну Раду Рівного.
Наразі триває жваве обговорення формування та розроблення нової Програми стажування молоді в органах місцевого самоврядування і не лише.
Гадаю, що присутність студентства РДГУ додасть цікавих тем та пропозицій для покращення роботи молодіжного руху у Рівному»,- розповіла координаторка ініціативної групи молоді Одейчук Іванна.
Запрошуємо активну молодь долучитися до нашої ініціативної групи.
Телефон - 0 (98) 224 82 27.
З понеділка по п‘ятницю, з 10:00-17:00.
Зустрічі проходять в Громадській пииймальні «Рівне Разом». М. Рівне, вул. Соборна, 13.
 
МОЛОДЬ Рівного, Молодіжна рада Рівного, Рівненський державний гуманітарний університет
© 2024 Психологія