Розширюємо горизонти співпраці

​В рамках співпраці з державною установою «Рівненський слідчий ізолятор» 20 вересня студенти групи ПП-41 мали можливість провести практичне заняття з дисципліни «Юридична психологія» на базі установи. Під керівництвом викладача кафедри вікової та педагогічної психології Луцик Галини Олександрівни майбутні практичні психологи розробили та провели лекцію з елементами тренінгу на тему «Психологічні ресурси стресостійкості працівників пенітенціарних закладів».
​В ході проведення заходу здобувачі ознайомили працівників СІЗО з причинами та стадіями стресу, наголосили на важливості у їх професійній діяльності формування такої якості особистості як стресостійкість, провели практичні вправи для її розвитку.
​Завдяки проведеним вправам працівники слідчого ізолятора вчились усвідомлювати та інтерпретувати власні емоції, опановувати себе у стресових ситуаціях, розвивали емоційну стійкість, що загалом сприяло їх професійному розвитку.
​Студенти отримали важливий досвід реалізації, здобутих під час вивчення дисципліни теоретичних знань, на практиці, спробували себе в ролі практичних психологів.
​Захід подарував багато позитивних емоцій та вражень.
​Далі буде...
 
© 2024 Психологія