«Ти можеш більше» засновниця проєкту, одна з кращих випускниць-психологів, Марина Загоруй

Повна зала красивих і успішних жінок. Простір, де співзвучні тобі вібрації, де звучить твоя жіноча мова, де ти бачиш розквіт української чарівності і жіночності)
І сама являєшся його особливою часточкою)
Ти – спікер, бо колись, оволодівши професією психолога і тренера, легко і невимушено виступаєш перед аудиторією понад 100 людей, ділишся корисними знаннями, міняєш настрій учасниць однією фразою, надихаєш своїм прикладом.
Десь неподалік стоїть вона. Організатор, власниця неймовірних ідей і заходів для жінок, засновниця феєричного проекту «Ти можеш більше».
Марина Загоруй.
Моя колишня студентка, моя дипломниця, випускниця психолого-природничого факультету, одна з кращих випускниць-психологів. Яка не просто втілила всі отримані знання, а власним прикладом показала, як психологія може допомогти в житті і привести до справжнього успіху. Успіху, в якому з викладачами можна мати теплі і дружні партнерські відносини, успіху, де колись тебе запросили в студентський простір РДГУ, а тепер ти їх запрошуєш у свої масштабні проекти, які змінюють життя жінок.
Бути психологом, тренером, спікером, організатором психологічних заходів – прекрасна перспектива для тих, хто готовий відкривати нові горизонти, дозволяти собі більше, втілювати самі сміливі ідеї і мати саме прекрасне професійне оточення.
Обирайте серцем.
© 2024 Психологія