Топ підбірка психологічних мультфільмів

Всі ми родом з дитинства” - сказав Антуан де Сент-Екзюпері. Багато психологів часто використовують дану цитату. Навіть будучи дорослим наша внутрішня дитина потребує, щоб про неї не забували. Пропонуємо поєднати приємне з корисним і підготували підбірку мультфільмів з психологічним підтекстом, щоб потішити вашу внутрішню дитину.

  1. Душа (Soul, 2020)
    Мультфільм 2020 року випуску тонко піднімає питання життя та смерті, а також розкриває тему нашого призначення на Землі.
  2. Думками навиворіт (Inside out,2015)
    Мультфільм знайомить глядачів з п’ятьма базовими емоціями: Радістю, Печаллю, Гнівом, Відразою та Страхом. А також навчає емоційній грамотності та допомагає розібратися з функціями почуттів.
  3. Дракон бажань (Wish dragon, 2021)
    Ця історія про цінності: що є важливішим гроші чи теплі відносини? Що нас визначає в житті та робить тим, ким ми є? Рекомендуємо мультфільм “Дракон Бажань” до перегляду всією родиною.
  4. Коко (Coco, 2017)
    Цей мультик розповість про те, як йти за своєю мрією, не зраджувати собі та водночас залишатися частиною чогось більшого, а саме – своєї родини.
  5. Балерина ( Ballerina, 2016)
    Приголомшливо сильний мультфільм. Про віру в себе, мрію та про силу духу. І про те, що професіоналізм без пристрасті, почуттів - «неживе»ремесло.
  6. Бебі бос (Baby Boss, 2017)
    Дуже добре ілюструє про ревнощі старшої дитини до молодшої, про любов і про те, що разом вони сильніші.
  7. Мавка. Лісова пісня (Mavka:The forest song 2023)
    Сюжет мультфільму розкриває складність взаємин між світом людей і світом природи, проблеми взаєморозуміння та загальнолюдські цінності. Він зачаровує глядачів своєю емоційністю, непередбачуваністю та красою виконання. Фільм “Мавка. Лісова пісня” переносить нас у захоплюючий світ міфів та легенд, де кожна подія має свої наслідки та розкриває глибинність персонажів.
  8. Як приборкати дракона (How to train your dragon, 2010)
    Тут так багато є над чим задуматися. Про те, що сила не завжди в м‘язах. Про те, як часто дітям не вистачає віри батьків у їхні сили і навчитися приймати їх такими якими вони є.
    Бажаємо приємного і продуктивного перегляду.

© 2024 Психологія