ВРОДА Й НАУКОВИЙ ПОШУК

Хай вибачать хлопці, та сьогодні розмова буде не про них (хоча й вони молодці).
Як і щоріч, на кафедрі вікової та педагогічної психології пройшла звітна наукова конференція. Працювали три секції Було заслухано більшість із заявлених 57 повідомлень. Тематика вражає –цікава, сучасна, різнопланова, актуальна. Шана науковим керівникам за їх креативний підхід та постійний пошук.
Все ж, з особливою теплотою хочеться відзначити роботу наших красунь. Слухаєш їхні наукові роздуми і милуєшся неймовірною вродою українських дівчат. Ковід і війна сплюндрували їхню молодість, позбавили тепла і радості та навіть ці жахіття не зруйнували прагнення дівчат до самоздійснення, професійного становлення, віри у майбутнє.
Милі і красиві наші магістрантки, розумні та відповідальні. Вони – майбутні психологині та дбайливі берегині сімейного тепла. Тож символічно, що і в науковій зустрічі зблиснули промінчики сімейного життя. Ось наукове повідомлення виголошує молоденька матуся Ілона К., а десь позаду спить її новонароджене дитя. Наступний виступ також звичайним не назвеш, бо ж для нас, Тетяна – магістрантка, а для маленької крихітки, що притулилася до неї – найрідніша матуся, яку малюк не полишає ні на хвилину.
Тож, щира дяка вам, дівчата, за сумлінність та старанність. Ваші керівники бажають вам подальшої плідної роботи над магістерськими проектами, їх успішного захисту та щасливого життя у нашій ВІЛЬНІЙ І НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ.

 

© 2024 Психологія