Засідання секції теоретичних та практичних проблем сучасної психології і секції психологічних особливостей формування професійної ідентичності студентів в умовах ЗВО

Сьогодні, 19 травня, у рамках проведення Звітної наукової конференції викладачів, співробітників і здобувачів вищої освіти Рівненського державного гуманітарного університету за 2022 рік, на кафедрі загальної психології та психодіагностики відбулися засідання секції теоретичних та практичних проблем сучасної психології і секції психологічних особливостей формування професійної ідентичності студентів в умовах ЗВО. Учасники обмінялися досвідом організації та результатами наукових досліджень з актуальних питань сучасної психології, а саме: збереження психічного здоровя в умовах воєнної агресії, організації психологічної допомоги різним верствам наслення в умовах нестабільності та екстремальності соціальної ситуації, психологічних аспектів активізації волонтерської діяльності, психологічних чинників підготовки конкурентоспроможних фахівців у галузі психології, вивчення європейського наукового досвіду шляхом залучення науково-педагогічних працівників та здобувачів освіти до участі у грандових програмах.
Незважаючи на війну, наука в країні розвивається. Потенціал науковців та здобувачів вищої освіти, допоможе нам у відбудові країни. Саме наука є майбутнім нації.

© 2024 Психологія