МУЗИКА ДЛЯ ДУШІ – ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ РОЗДУМІВ

Бакалаври та випускники бакалаврату, у вас залишилося лише 2 ТИЖНІ для реєстрації на ЄВІ (єдиний вступний іспит) та ЄФВВ (єдине фахове вступне випробування) – випробування, які відкриють вам шлях до магістратури. Не згайте час. Завершення реєстрації 31 травня.
Пробні варіанти випробувань засвідчують, що цьогорічні завдання не є надто складними. Тож, не тривожачись надмірно, обов’язково пройдіть пробні варіанти. Це допоможе вам зорієнтуватися і успішно пройти іспити.
Реєстрація бажаючих взяти участь у єдиному вступному іспиті (ЄВІ) та єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) здійснює ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ РДГУ. Представники психолого-природничого факультету допоможуть Вам зорієнтуватися у проходженні процедури вступу до магістратури.
Запрошуйте до вступу на наш факультет своїх друзів із інших факультетів та інших університетів.
Тож, працюємо. А музика, у виконанні нашої талановитої першокурсниці, майбутнього вчителя музики і психолога Вікторії НАУМЕЦЬ, хай допоможе у прийнятті правильних рішень. Ваше майбутнє у ваших руках. Ми ж, ваші викладачі, будемо у всьому підтримувати вас у професійному становленні та з радістю привітаємо у стінах рідного вишу в статусі здобувачів ступеня «МАГІСТР».
 
© 2024 Психологія