АСПІРАНТСЬКИЙ КРЕАТИВ

Цьогоріч Тиждень психології в РДГУ вийшов досить плідним та насиченим. Щоденно презентуються психологічні цікавинки, відбуваються цікаві зустрічі і дійства. Долучені всі : студентство, викладачі, керівництво.
Не відстають і аспіранти. Так, об’єднавшись, представниці двох вишів (Рівненського державного гуманітарного університету та столичного Українського державного університету імені Михайла Драгоманова), здобувачки ступеня PhD Олена ЮРЧУК та Вікторія САКОВСЬКА провели для студентів педагогічного та психолого-природничого факультетів майстер-клас «Пошук ресурсу засобами кататимно-імагінативної психотерапії».
Майбутні педагоги і психологи отримали можливість зануритися у світ особистісних переживань через активізацію образної сфери людини, її імагітаційних можливостей.
У процесі креативної співпраці були пропрацьовані персональні символізації та асоціації у контексті анамнезу актуальних життєвих ситуацій та стосунків. Студенти отримали новий досвід психологічного аналізу та самоаналізу, познайомилися з особливістю роботи практикуючого психолога-консультанта Вікторії САКОВСЬКОЇ.
Творча співпраця представників двох університетів - цікава ініціатива аспірантів, яка сприяє зміцненню партнерських зв’язків наших університетів, збагаченню навчального потенціалу, реалізації ідей академічної мобільності.

 

© 2024 Психологія