Cемінар-практикум «Корекційна робота з дітьми з тяжкими порушеннями мовлення в умовах сьогодення»

За запрошенням адміністрації Мізоцька спеціальна школа в смт. Мізоч Рівненської обласної ради 24 листопада 2022 р. в межах договору про співпрацю кандидат психологічних наук, доктор філософії, доцент кафедри вікової та педагогічної психології Березюк Тетяна Петрівна прийняла участь у семінарі-практикумі «Корекційна робота з дітьми з тяжкими порушеннями мовлення в умовах сьогодення».
Упродовж заходу організатори (Спеціальна школа в смт Мізоч Рівненської обласної ради та КУ Здолбунівський інклюзивно - ресурсний центр Здолбунівської міської ради), зокрема, вихователі дошкільників та вчителі-логопеди під час проведення творчих майстерних занять репрезентували власну професійно-педагогічну позицію, що є основою для розробки і подальшого практичного втілення в навчально-виховному процесі з формування мовленнєвої компетентності вихованців засобами ігрових технологій.
По закінченню семінару-практикуму за круглим столом Березюк Тетяна Петрівна виступила з доповіддю на тему: «Роль практичного психолога як члена команди супроводу в роботі з дітьми з тяжкими порушеннями мовлення та складними порушеннями розвитку». Нею було висвітлено актуальні питання проблеми комплексного підходу та взаємодії фахівців у спеціальній освіті щодо створення оптимальних психолого-педагогічних умов для повноцінного формування і реалізації у діяльності і спілкуванні індивідуальної своєрідності особистості дитини з порушенням мовлення.
Щиро дякуємо організаторам за можливість участі у заході!
Разом ми – сила! Тримаємо освітянський фронт!
 
 
© 2024 Психологія