Арт-терапевтичні заняття для військових

17.11.2022 року викладачі кафедр психології психолого-природничого факультету РДГУ Сторож Олена і Юрчук Олена долучилися до арт-терапевтичних занять для військових у КП "Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни" Рівненської обласної ради разом з представниками-волонтерами КЗ "Будинок ветеранів" РМР, зокрема з Аліною Оборською.

Заняття арт-терапії саме для військових, за сприяння КЗ"Будинку Ветеранів" РМР в Клеванському реабілітаційному центрі насичені теплою, професійною і дружньою атмосферою. Завдяки професійному підходу Аліни, психологів і волонтерів вдається доторкнутися до цілющих миттів кольору і створення художнього образу кожним військовим.
Викладачі психолого-природничого факультету включилися у турботливу мистецьку взаємодію з простим і щирим спілкуванням з військовими. У таких теплих просторах спілкування життя відроджується і здоров'я прискорюється!
Кожна зустріч - це окреме життя, сповнене жартами, посмішками, обіймами і невичерпним процесом творчості! Завзяття і сміливість наших захисників, їх мам і дружин, які наважуються на подвиг творіння - зачаровує і є приводом пишатися кожним!
Бажаємо нашим найкращим захисникам якнайшвидшого одужання і Миру!!!

© 2024 Психологія