ПСИХОЛОГІЯ в РДГУ (бакалаврат)

Психолого-природничий факультет РДГУ запрошує на навчання випускників закладів загальної середньої освіти за спеціальностями:

▪️ 053 – Психологія
▪️ 053 – Психологія (Практична психологія)

КИМ ВИ СТАНЕТЕ?

053 – Психологія
Після завершення навчання за спеціальністю Ви отримаєте кваліфікацію – бакалавр психології, психолог.

053 – Психологія (Практична психологія)
Після завершення навчання за спеціальністю Ви отримаєте кваліфікацію – бакалавр психології, практичний психолог.

ДЕ ВИ БУДЕТЕ НАВЧАТИСЯ?

У навчальний процес психолого-природничого факультету залучено сучасні комп’ютерні класи, спеціалізовані навчальні лабораторії та практикуми з дисциплін циклу професійно-практичної підготовки, обладнані новітнім методологічним інструментарієм.

Теоретико-практична підготовка студентів-психологів здійснюється на базі Навчального центру нашого факультету в склад якого входять профільні лабораторії:
• лабораторія онтогенезу інтелекту;
• лабораторія психогенезу соціальних феноменів та явищ;
• лабораторія інтерактивно-проективних технологій підготовки психологів;
• лабораторія психофізіології та клінічної психології.

ДЕ ВИ ЗМОЖЕТЕ ПРАЦЮВАТИ?

▪️ Ви зможете працювати помічником фахівців з найму робочої сили, інспектором зі соціальної допомоги, фахівцем з вирішення конфліктів, практичним консультантом. Також Ви зможете займатись приватною практикою, надавати психологічні (або психотерапевтичні) послуги.

▪️ Крім зазначеного вище, Ви зможете працювати на відповідних посадах у науковій та освітянській сферах, у системах МНС та МВС України; зможете обіймати посади психолога, методиста чи директора навчально-методичних кабінетів психологічної служби тощо.

▪️ Якщо Вас цікавить медицина, Ви зможете працювати на відповідних посадах у науковій сфері, закладах охорони здоров’я, реабілітаційних центрах, консультаційних центрах для населення, спецшколах-інтернатах, спеціалізованих дитячих закладах, дитячих кімнатах поліції та ін.

▪️ Для тих, хто хоче працювати у закладах освіти – ми готуємо фахівців до роботи у різних типах загальноосвітніх та вищих навчальних закладів: коледжах, училищах, технікумах, школах, приватних навчальних закладах, дошкільних закладах, інтернатах, соціальних закладах та ін.

Психологія відкриє для Вас безліч можливостей та напрямків.
Ваше завдання – використати ці можливості та реалізувати свій потенціал!

Велика родина психологів психолого-природничого факультету РДГУ ЧЕКАЄ на ВАС!

© 2024 Психологія